Streekmarkt

 De streekmarkt in Woerden is al 20 jaar een wekelijkse markt voor streek-producten in de gezellige Woerdense binnenstad. Op deze markt bieden lokale ondernemers verse en eerlijke producten aan waarvan de herkomst bekend is

Je vindt op de streekmarkt een gevarieerd aanbod van ambachtelijke kwaliteitsproducten uit de regio. Van Boerenkaas tot groente en fruit, alles om een (h)eerlijke maaltijd mee te bereiden of lekker van te genieten. Het assortiment wisselt met de seizoenen. Het is een sfeervolle markt waar het gezellig boodschappen doen is. Een bijkomend voordeel, naast de (h)eerlijke producten, is dat kopen op de streekmarkt ook goed is voor het milieu, er worden immers weinig (voedsel)kilometers afgelegd tussen producent en afnemer, er wordt immers rechtstreeks gekocht bij maker.

Op de streekmarkt vind je versproducten zoals brood, vlees, groente en fruit. Naast de kramen met etenswaren is er ook een bloemenkraam met de mooiste boeketten.  
De fruitteler van het land en de scharrelslager uit het naburige dorp maken hun producten met liefde en passie en brengen deze naar de streekmarkt. Alle makers ontmoet je op de markt! Naast lokale en regionale producten worden er ook ambachtelijke wereld producten op de markt verkocht. Dit zorgt voor een nóg veelzijdiger marktaanbod.