Info & prijzen

De Cheese Experience in Woerden is het enige kaaspakhuis in Nederland wat geopend is voor bezoekers. Je wordt persoonlijk rondgeleid door één van de enthousiaste gidsen die alles weten over kaas en over Woerden… Bekijk de kaasfilm, leer alles over kaasmaken en bewonder de authentieke kaasopleg waar echte kazen liggen te rijpen. Je ontdekt de finesse van het kaasmaken en ziet hoe handelaren hun kazen opslaan. Leren, kijken, proeven en meer! 

De Cheese Experience met kinderen? Melk de koe, laat je wegen op de speciale kaasweegschaal en doe de kaasquiz. Ben jij een echte kaaskenner? In de Cheese Experience wordt er regelmatig kaas gemaakt door een echte kaasmaker. Misschien kun jij tijdens je bezoek het proces wel live bekijken.  Met een VR bril kun je ook bekijken hoe het kaasrijpingsproces bij de grootste kaashandelaren in de omgeving wordt uitgevoerd.

TicketsPrijs
Rondleiding Cheese Experience – volwassenen€9,00
Rondleiding Cheese Experience – kinderen 5 – 12 €4,50
Rondleiding met na afloop een proefplankje
(los proefplankje is € 9,00)
€ 17,50
De rondleiding is ongeveer 45 minuten en is mogelijk van maandag t/m zaterdag om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.

Contactgegevens

Openingstijden| maandag – zaterdag   10.00 – 17.00 uur | Zondag op aanvraag (groepen)

Adres | Emmakade 6a, 3441 AJ Woerden | tel: 0348-745492 
E-mail | info@vvvwoerden.nl

Cheese Experience voor groepen

Woerden en de Cheese Experience ontdekken met vrienden familie of collega’s? Er zijn genoeg mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Ga voor het Stappen & Happen arrangement, waarbij je de Cheese Experience ontdekt, een stadswandeling maakt onder leiding van een gids en afsluit met een lunch, high tea of borrel in één van de Woerdense horecagelegenheden. De medewerkers van de VVV-Kaaspakhuis helpen je graag met het plannen van een leuk dagje uit in combinatie met de Cheese Experience.