Cheese Experience

Helaas zal de Cheese Experience tot en met 14 januari 2022 gesloten zijn in verband met de corona maatregelen. The Cheese Experience is temporarily closed until January 14 2022 due to nationwide corona restrictions. ———————————————————————————————————————————–

Welkom  in de Cheese Experience! De Cheese Experience in Woerden is het enige kaaspakhuis in Nederland wat geopend is voor bezoekers. Je wordt persoonlijk rondgeleid door één van de enthousiaste gidsen die alles weten over kaas en over Woerden… Bekijk de kaasfilm, leer alles over kaasmaken en bewonder de authentieke kaasopleg waar echte kazen liggen te rijpen. Je ontdekt de finesse van het kaasmaken en ziet hoe handelaren hun kazen opslaan. Leren, kijken, proeven en meer! De Cheese Experience met kinderen? Melk de koe, laat je wegen op de speciale kaasweegschaal en doe de kaasquiz. Ben jij een echte kaaskenner? In de Cheese Experience wordt er regelmatig kaas gemaakt door een echte kaasmaker. Misschien kun jij tijdens je bezoek het proces wel live bekijken.  Met een VR bril kun je ook bekijken hoe het kaasrijpingsproces bij de grootste kaashandelaren in de omgeving wordt uitgevoerd.

Kaas proeven? combineer dan je bezoek met een proefplankje. Proef 4 soorten Boerenkaas en geniet van een bijpassend glaasje wijn of sap na afloop van de rondleiding.
Cheese Experience voor groepen  
Woerden en de Cheese Experience ontdekken met vrienden familie of collega’s? Er zijn genoeg mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Ga voor het Stappen & Happen arrangement, waarbij je de Cheese Experience ontdekt, een stadswandeling maakt onder leiding van een gids en afsluit met een lunch, high tea of borrel in één van de Woerdense horecagelegenheden. De medewerkers van de VVV-Kaaspakhuis helpen je graag met het plannen van een leuk dagje uit in combinatie met de Cheese Experience.
Rondleiding Cheese Experience volwassenen € 7,50
Rondleiding Cheese Experience kinderen 5- 12 jaar € 3,25
Proefplankje Boerenkaas € 7,50
Workshop kaasmaken, neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op. op aanvraag, wij informeren u graag.
De rondleiding is ongeveer 45 minuten en is mogelijk van maandag t/m zaterdag om 11.00, 13.00 en 15.00 uur Het verzoek is om van te voren een reservering te maken. Dit kan telefonisch of per mail. Voor de rondleiding en workshop  vragen wij  iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie / negatieve testuitslag / herstelbewijs) te tonen.

Openingstijden| maandag – zaterdag   10.00 – 17.00 uur | Zondag op aanvraag (groepen) | Adres | Emmakade 6a, 3441 AJ Woerden | tel: 0348-745492 E-mail | info@vvvwoerden.nl