Cheese Experience

Welkom  in de Cheese Experience! De Cheese Experience in Woerden is het enige kaaspakhuis in Nederland wat geopend is voor bezoekers. Je wordt persoonlijk rondgeleid door één van de enthousiaste gidsen die alles weten over kaas en over Woerden… Bekijk de kaasfilm, leer alles over kaasmaken en bewonder de authentieke kaasopleg waar echte kazen liggen te rijpen. Je ontdekt de finesse van het kaasmaken en ziet hoe handelaren hun kazen opslaan. Leren, kijken, proeven en meer! De Cheese Experience met kinderen? Melk de koe, laat je wegen op de speciale kaasweegschaal en doe de kaasquiz. Ben jij een echte kaaskenner? In de Cheese Experience wordt er regelmatig kaas gemaakt door een echte kaasmaker. Misschien kun jij tijdens je bezoek het proces wel live bekijken.  Met een VR bril kun je ook bekijken hoe het kaasrijpingsproces bij de grootste kaashandelaren in de omgeving wordt uitgevoerd.

 

Kaas proeven? combineer dan je bezoek met een proefplankje. Proef 4 soorten Boerenkaas en geniet van een bijpassend glaasje wijn of sap.
Cheese Experience voor groepen   
Woerden en de Cheese Experience ontdekken met vrienden familie of collega’s? Er zijn genoeg mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Ga voor het Stappen & Happen arrangement, waarbji je de Cheese Experience ontdekt, een stadswandeling maakt onder leiding van een gids en afsluit met een lunch, high tea of borrel.
Rondleiding Cheese Experience volwassenen € 7,50
Rondleiding Cheese Experience kinderen 5- 12 jaar € 3,25
Proefplankje Boerenkaas € 7,50
Workshop kaasmaken op aanvraag
De rondleiding is ongeveer 45 minuten is mogelijk van maandag t/m zaterdag om 11.00, 13.00 en 15.00 uur

Openingstijden| maandag – zaterdag   10.00 – 17.00 uur | Zondag op aanvraag (groepen) | Adres | Emmakade 6a, 3441 AJ Woerden | tel: 0348-745492 E-mail | info@vvvwoerden.nl