Cheese Experience

Welkom in de Cheese Experience!

De cheese Experience in Woerden is het enige nog in werking zijnde Kaaspakhuis in Nederland die je kunt bezoeken. Je wordt persoonlijk rondgeleid door één van de enthousiaste gidsen die alles weten over kaas en over Woerden..

Bekijk de kaasfilm, leer alles over kaasmaken en bewonder de authentiek kaasopleg waar echte kazen liggen te rijpen. Je ontdekt de finesse van het kaasmaken en je ziet hoe handelaren hun kazen opslaan.

Leren, Kijken proeven en meer

Cheese Experience met kids? melk de koe, laat je wegen op de speciale kaasweegschaal , doe de kaasquiz , en speel boter, kaas en eieren en test of je een echte kaaskenner bent?

In de Cheese Expereince wordt er regelmatig kaas gemaakt door een echte kaasmaker. Misschien kun jij tijdens je bezoek het proces live bekijken. Het is ook mogelijk om op aanvraag een workshop kaasmaken te volgen, wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om de rondleiding te reserveren.

Kaas proeven? Combineer een bezoek aan de Cheese Experience met een proefplankje, proef 4 soorten kaas en geniet van een glaasje wijn of fris.

Cheese Experience voor groepen

Woerden en de cheese Experience ontdekken met vrienden, familie of collega’s? Er zijn genoeg mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Ga bijvoorbeeld voor het Stappen en Happen arrangement, waarbij je de Cheese Experience ontdekt , een stadswandeling o.l.v. een gids maakt en afsluit met een lunch, borrel of high tea in één van de gezellige horecazaken in het centrum van Woerden

Info en prijzen

Rondleiding Cheese Experience volwassenen€ 7,50
Rondleiding Cheese Experience kinderen van 5 – 12 jaar € 3,25
Proefplankje na afloop van de rondleiding€ 7,50
Workshop kaasmaken
wij informeren u graag
op aanvraag
De rondleiding duurt ca 45 minuten

Het is leuk om een bezoek aan de Cheese Experience te combineren met een andere activiteit. Kijk hier voor de allerleukste arrangementen: klik hier voor deleukste arrangementen

Openingstijden| maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur | zondag op aanvraag Adres | Emmakade 6a, 3441 AJ Woerden |tel: 0348-745492 E-mail | info@vvvwoerden.nl