Arrangementen

Onderstaande arrangementen zijn zeer geschikt voor groepen en al te boeken vanaf 10 personen. Wordt een echte kaaskenner met een workshop kaasmaken of geniet van een heerlijke kaasproeverij. De arrangementen zijn geheel naar wens in te delen, combinatie arrangementen in Woerden behoren ook tot de mogelijkheden.

Combineer een bezoek aan het Kaaspakhuis een kaas-stadswandeling, een proeverij bij het meer dan 100 jaar oud Reypenaer Kaaspakhuis of leef je uit met klompengolf bij Boerderij de Boerinn.

Voor meer informatie en arrangementen op maat kun je contact opnemen met het VVV Kaaspakhuis Woerden via kaaspakhuiswoerden@gmail.com.

 

Workshop Brouw je eigen kaas!

Ontdek de finesse van het kaasmaken in de moderne kaasmakerij. Onder leiding van een deskundige kaasmaker kan de bezoeker zelf aan de slag als kaasmaker. Ervaar het proces van kaasmaken. Workshop op aanvraag met aanvullend een kaasje mee naar huis, koffie/thee arrangement, bedrijfspresentatie of andere wensen. Geschikt voor teambuilding. De workshop kaasmaken duurt +/- 1,5 uur en is ook uit te breiden tot een dagdeel in combinatie met educatie. Prijs op aanvraag.

Groene Hart boerenkaasproeverij

Geniet tijdens een bezoek aan het Kaaspakhuis van een heerlijke Groene Hart boerenkaasproeverij. De proeverij wordt verzorgd door een echte kaaskenner. De bezoekers leren meer over de beste boerenkazen. Geschikt voor diverse groepen van 10 tot 15 personen! €17,50 p.p.

Individuele arrangementen

Combinatie arrangement Kaas en Kunst (van 14 oktober 2017 – 11 maart 2018)

Bezoek het Kaaspakhuis en en de expositie “Onbeperkt houdbaar, 400 jaar kaas in de kunst” in het Stadsmuseum. Boek dit arrangement  voor slechts € 6,50 per persoon. Inbegrepen is een rondleiding door het Kaaspakhuis inclusief een kopje koffie/thee, en een bezoek aan de tentoonstelling in het Stadsmuseum. Dit arrangement is uit te breiden met een mini-proeverij voor een totaal bedrag van € 14,00. Dit arrangement is te koop bij de VVV-Woerden in het Kaaspakhuis. Voor groepen is dit arrangement op aanvraag mogelijk.

Meer informatie over de expositie kun je vinden op: www.stadsmuseumwoerden.nl

Rondleiding en mini-boerenkaasproeverij

Laat je rondleiden door een gids in het Kaaspakhuis en maak je bezoek extra bijzonder met een overheerlijke mini proeverij. Proef diverse soorten kaas en maak kennis met het verschil tussen de kazen. Een heerlijke kaas geproefd? Deze zijn te koop in de winkel.

Workshop ‘Brouw je eigen kaas’ op vrijdag

Individuele bezoekers kunnen op aanvraag elke vrijdag deelnemen aan de workshop ‘Brouw je eigen kaas’. Ervaar het hele proces van kaasmaken en leer alles over dit product. Deze workshop wordt gegeven op een vast tijdstip.

 

Overige combinatie arrangementen

Combineer een bezoek aan het kaaspakhuis met een stadswandeling langs de hotspots van de Boerenmarktstad of ga langs bij het stadsmuseum van Woerden! Tussendoor kun je genieten van overheerlijke koffie met gebak óf speciaal bier/luxe wijn met bijpassende pintxos bij Stadshotel Woerden & Van Rossum. Van 22 april tot 19 augustus kun je ook een bezoekje brengen aan de Kaasmarkt.

Contact

Voor vragen en/of boekingen neem contact op met:

VVV Woerden
Emmakade 6a
3441AJ, Woerden

E-mail: kaaspakhuiswoerden@gmail.com
Tel: 0348-745492

Openingstijden Kaaspakhuis
Ma t/m zat       10.00 – 17.00 uur
Zo                    op aanvraag

Kaaspakhuis Woerden