Arrangementen

Hieronder staan mogelijkheden voor een bezoek aan het Kaaspakhuis, zowel individueel als voor groepen. Voor groepen zijn er leuke arrangementen welke al te boeken zijn vanaf 10 personen. Wordt een echte kaaskenner met een workshop kaasmaken of geniet van een heerlijke kaasproeverij. De arrangementen zijn geheel naar wens in te delen, combinatie arrangementen in Woerden behoren ook tot de mogelijkheden.

Combineer een bezoek aan het Kaaspakhuis een kaas-stadswandeling, een proeverij bij het meer dan 100 jaar oud Reypenaer Kaaspakhuis of leef je uit met klompengolf bij Boerderij de Boerinn.

Voor meer informatie en arrangementen op maat kun je contact opnemen met het VVV Kaaspakhuis Woerden via kaaspakhuiswoerden@gmail.com.

 

Individuele arrangementen

 

Rondleiding en Proefplankje

Laat je rondleiden door een gids in het Kaaspakhuis en maak je bezoek extra bijzonder met een overheerlijk proefplankje. Proef diverse soorten kaas en maak kennis met het verschil tussen de kazen.

Entreeprijzen

volwassenen              € 6,00 per persoon

kinderen t/m 12 jaar   € 3,00 per persoon

Miniproeverij              € 7,50 per persoon

workshop ‘Brouw je eigen kaas’

Individuele bezoekers kunnen op aanvraag elke vrijdag deelnemen aan de workshop ‘Brouw je eigen kaas’. Ervaar het proces van kaasmaken en leer alles over dit product. Deze workshop wordt gegeven op een vast tijdstip. De prijs voor deze leerzame en leuke workshop is € 30,00 per persoon.

 

NIEUW in Woerden! Stappen & Happen…

Beleef kaas, bewonder de binnenstad van Woerden en sluit af met een heerlijke lunch! Dat kan met het Stappen & Happen Premium arrangement.
Een leuke manier om kennis te maken met Woerden. Leer meer over kaas, het kaasmaken en bewonder de kaasopleg in het Kaaspakhuis. Ontdek de historische plekjes in Woerden tijdens een stadswandeling en maak kennis met culinair Woerden bij één van de restaurants.
Boek het Stappen & Happen arrangement voor slechts €17,50 en geniet van een rondleiding door het moderne Kaaspakhuis, een wandeling door de historische binnenstad en proef een beetje van Woerden met een heerlijke lunch bij één van de deelnemende restaurants.

De deelnemende restaurants zijn: Grand Café Plein 7, Midas Broodjes, Burgers en Catering, Restaurant Viviamo en Bistronoom Woerden.

Beleef Kaasstad Woerden per tuktuk

Tijdens deze kaastour met een tuktuk passeer je de “Koe van Woerden” en de historische “Kaasbel”. Vervolgens gaat de route langs verschillende kaaspakhuizen en kaasboerderijen in Woerden en omgeving. Na afloop is er een rondleiding in het Kaaspakhuis waar alles op het gebied van kaas samen komt.In het Kaaspakhuis ontvangt u een lekker kopje koffie of thee. De prijs voor de Kaastour per Tuktuk is € 55,00. Dit is een vast tarief, ongeacht of je alleen of met zijn tweeën bent (de Tuktuk bied plaats aan max 2 personen). De tour begint en eindigt bij Het Kaaspakhuis.

Meer informatie over de toer per tuktuk kun je vinden op: www.tuktukwoerden.nl

Overige combinatie arrangementen

Combineer een bezoek aan het kaaspakhuis met een stadswandeling langs de hotspots van de Boerenmarktstad of ga langs bij het stadsmuseum van Woerden! Tussendoor kun je genieten van overheerlijke koffie met gebak óf speciaal bier/luxe wijn met bijpassende pintxos bij Stadshotel Woerden & Van Rossum. Van 22 april tot 19 augustus kun je ook een bezoekje brengen aan de Kaasmarkt. Bij de VVV in het Kaaspakhuis informeren ze je graag over de mogelijkheden.

Workshop ‘Brouw je eigen kaas’

Ontdek de finesse van het kaasmaken in de moderne kaasmakerij. Onder leiding van een deskundige kaasmaker kan de bezoeker zelf aan de slag als kaasmaker. De workshop is zeer geschikt voor een team-, familie of vriendenuitje en duurt ongeveer 2 uur. De prijs voor deze workshop is € 30,00 per persoon. Uiteraard is het mogelijk om een (zelfgemaakt) kaasje mee naar huis te nemen (tegen betaling). Het minimum aantal deelnemers voor de workshop is 8 personen, het maximum aantal deelnemers is 15 personen.

Groene Hart Boerenkaasproeverij

Geniet tijdens een bezoek aan het Kaaspakhuis van een heerlijke Groene Hart boerenkaasproeverij. De proeverij wordt verzorgd door een echte kaaskenner. De bezoekers leren meer over de beste boerenkazen. Geschikt voor diverse groepen tot 25 personen (minimum van 10 personen). De prijs is € 17,50 per persoon.

Kaaspakhuis opening
Kaaspakhuis Woerden

Voor vragen en/of boekingen neem contact op met:

VVV Woerden
Emmakade 6a
3441AJ, Woerden

E-mail: kaaspakhuiswoerden@gmail.com
Tel: 0348-745492

Openingstijden Kaaspakhuis
Ma t/m zat       10.00 – 17.00 uur
Zo                    op aanvraag