kaaspakhuis


De Cheese Experience in het Kaaspakhuis is weer geopend!

De rondleidingen worden aangepast aan de richtlijnen die gelden op het moment van plaatsvinden. Denk hierbij aan groepsgrootte, afstand houden en hygiëne voorschriften. De bezoekers moeten zich aan deze regels houden. Zo blijft het bezoek aan de Cheese Experience veilig voor iedereen.

Het verzoek is om van te voren een reservering te maken. Dit kan telefonisch of per mail. De Cheese Experience is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur (laatste rondleiding is om 16.00 uur)

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op, ook dit kan telefonisch of per mail. Tot snel!

——————————————————————————————————————–

Beleef dé Cheese experience in het Kaaspakhuis in Woerden.

Ontdek het verhaal van het kaasmaken en het kaas rijpen.

Experience the Cheese Experience in the Cheesewarehous in Woerden

and discover the story of making cheese and cheese ripening

De kaasexperience is mede mogelijk gemaakt met bijdragen van onder andere de Europese Unie, de provincie en de gemeente.

Kaaspakhuis experience

De Cheese Experience Woerden is het enige nog in werking zijnde Kaaspakhuis in Nederland die je kunt bezoeken. Je wordt persoonlijk rondgeleid door één  van de enthousiaste gidsen die álles weten over kaas en Woerden… Bekijk de Kaasfilm, leer alles over het kaasmaken en bewonder de authentieke kaasopleg waar echte kazen liggen te rijpen. Je ontdekt de finesse van het kaasmaken en je ziet hoe handelaren hun kazen opslaan. Van harte welkom in de wereld van kaas!

Leuk om te weten… Er wordt regelmatig kaas gemaakt in de Cheese Experience en kun jij live het proces bekijken!

The Cheese Experience Woerden, the closest you will get to the proccess of making and storing cheese!

Bezoek de Experience in het Kaaspakhuis.

Visit the Cheese Experience in the Cheesewarehouse.

In de Cheese Experience in het  Kaaspakhuis word je rondgeleid door een gids die je meeneemt in het verhaal van het moderne kaasmaken. Kijk mee in de moderne kaasmakerij, bekijk de film “Ontdek de Cheesevalley”, bewonder de virtual reality omgeving, loop door de kaasopleg, test je kennis met de kaasquiz, maak een te gekke Woerdense kaasfoto als heus kaasmeisje of – boer en leg het bezoek aan de Cheese Experience in het Kaaspakhuis vast. Een bezoek aan de Cheese Experience is een rondleiding met een gids, en is van maandag t/m vrijdag mogelijk bij inloop, op zaterdag elk heel uur.

During a guided tour  you will discover the story of modern cheesemaking. Take a look inside  the modern cheese factory and become an expert in Cheese. Discover the big secret of the ripening process of cheese. A tour is possible from monday till friday, on saterday every whole hour.

Wij bieden daarnaast ook (groeps)arrangementen aan in combinatie met een rondleiding.

 

Bekijk alle arrangementen

Rondleiding met een gids – Guided tour

 • Het kaaspakhuis is van maandag t/m zaterdag geopend voor bezoekers. The Cheesewarehous is open from monday till saterday for visitors.
  • Entree Volwassenen / Entrance Adults € 7,50
   Entree kinderen tot 12 jaar / Entrance childeren till 12 years € 3,75

    

   Boerenkaas Proefplankje – Small farm cheese tasting

  • Een heerlijk proefplankje om je rondleiding mee af te sluiten. Make your visit special with a delicious farmers cheese mini tasting after the tour.
  • Proefplankje  / cheese tasting € 7,99

Workshop ‘Brouw je eigen kaas” – Workshop “Brew your own cheese”

De workshop ‘Brouw je eigen kaas’ is elke dag op aanvraag te boeken door groepen. Individuele bezoekers kunnen wekelijks op aanvraag deelnemen aan de workshop ‘Brouw je eigen kaas’. Je ervaart zelf het proces van kaasmaken en de kaasmaker vertelt je alles over dit product. Een bijzondere belevenis. Meer weten? Vraag bij de VVV Woerden naar meer informatie en prijzen.

Experience the cheese making process under the supervision of an expert cheese maker. Do you want to know more, please contact the VVV Woerden for more information 

Bekijk alle arrangementen

Contact

Voor vragen en/of boekingen neem contact op met: VVV Woerden – Kaaspakhuis Emmakade 6a 3441 AJ, Woerden

If you have Questions and / or you want to make a reservation, please contact: VVV Woerden – Kaaspakhuis

E-mail:info@vvvwoerden.nl of kaaspakhuiswoerden@gmail.com

Tel: 0348-745492 (u kunt ons bereiken op ma t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur)

VVV logo NIEUW

Openingstijden Kaaspakhuis Ma t/m zat       10.00 – 17.00 uur Voor groepen op aanvraag is een bezoek ook mogelijk buiten de reguliere openingstijden.

Kaaspakhuis Woerden

VR-kijkje in het Kaaspakhuis

Hoe was jouw bezoek?

Kaaspakhuis folder

Download hier de folder van het Kaaspakhuis in het Nederlands, Engels of Duits: Kaaspakhuis folder NL Cheeswarehouse (folder Kaaspakhuis ENG) Das Reifelager fur Kase (folder Kaaspakhuis DUI)

Folder Kaaspakhuis NL

stichting Kaaspakhuis

Het Kaaspakhuis wordt beheerd door de Stichting Kaaspakhuis Woerden bestuur:

Hans Hoving (vztr),

Johannes Tinga, Zijerveld Food

Gerard Menkveld, Rabobank

Daan Zwaneveld

contact: kaaspakhuiswoerden@gmail.com