Kaasmarkt

Elke zaterdagochtend van  28 april t/m 25 augustus 2018.

Woerden is een echte kaasstad. Het is dan ook de beste plek om het publiek te trakteren op een feestelijk kaasfestijn; de Boerenkaasmarkt! De Boerenkaasmarkt  vindt plaats zaterdag 28 april tot zaterdag 25 augustus. Een wekelijks festijn, je mag dit echt niet missen!

 

Op de Woerdense kaasmarkt wordt de échte boerenkaas verhandeld. In het seizoen stallen handelaren en zelfkazende boeren hun kazen uit, terwijl de spreekstalmeester de bezoekers meeneemt in de wereld van kaas. Door middel van het klassieke ‘handjeklap’ wordt nog steeds handel gedreven tussen de boeren en de handelaren.

Naast de bekroonde Goudse boerenkazen is er een oneindige keuze aan talloze kaassoorten. Ontdek de ambachtelijke markt, proef de frisheid van het land in de kazen en ontdek de historie van het kaasmaken.

Van zaterdag 28 april t/m 25 augustus kun je iedere week kaas beleven op het Kerkplein in Woerden. Het festijn duurt van 11.00 tot 13.00 uur. Om 11.00 uur start de eerste kaasshow  die je een keer gezien moet hebben!

Film Kaasmarkt

Kaasmarkt Woerden